ev lataa

Latauskartoitukset
taloyhtiössä

Taloyhtiön kannattaa teettää Latauskartoitus siinä vaiheessa, mikäli yhtiö haluaa antaa osakkaille luvan toteuttaa sähköauton latauksen mahdollistavia muutoksia omalla kustannuksellaan. Kartoituksen avulla tiedetään, monellako autopaikalla voidaan muutoksia tehdä.

Kartoitus on hyödyllinen myös, mikäli taloyhtiö haluaa faktatietoa alustavien keskustelujen pohjaksi tai esimerkiksi hallituksen 5-vuotissuunnitelmaa varten.

Mikäli taloyhtiön suunnitelmissa on toteuttaa latauspaikkoja taloyhtiön investointina vuoden sisällä, niin suosittelemme teille suoraan tarjouskatselmustamme.

  • Latauskartoitus Sähkökeskus
  • Latauskartoitus Yhtiön paikat
  • Latauskartoitus Sähköt asunnoista

Latauskartoitus Sähkökeskus

-Tehotietojen selvittäminen (ns. etäkatselmus)
-Kohdekäynti
-Latausmahdollisuudet sähköliittymän sekä pää- ja kiinteistökeskuksen puolesta

350€ sis alv 24%
Lataa esimerkkiraportti tästä

-Sopii kohteisiin, joissa ei ole lainkaan autolämmityskaapelointia tai autolämmityskaapeloinnista toteutettava hidaslataus (n. 100km matkaa / 10-12h latausta) olisi tarpeisiin riittämätön, jolloin niitä ei ole tarpeen huomioida.

Latauskartoitus
Yhtiön paikat

-Latauskartoitus Pääkeskuksen lisäksi huomioidaan autolämmityskaapelointi ja sen mahdollisuudet hidaslatauspisteiden toteuttamiseen.

600€ sis alv 24% sisältäen 40 sähköistettyä autopaikkaa.
Ylimenevät paikat +10€/kpl.
Lataa esimerkkiraportti tästä

-Sopii kohteisiin, joissa lataustarpeeseen uskotaan riittävän autolämmityskaapeloinneista toteutettavissa oleva hidaslatausmahdollisuus (n. 100km matkaa / 10-12h latausta)

Latauskartoitus
Sähköt asunnoista

-Latauskartoitus Pääkeskuksen lisäksi selvitetään toimenpiteet, joita vaaditaan latauksen toteuttamiseksi asuntojen ryhmäkeskuksista.

600€ sis alv 24%
Lataa esimerkkiraportti tästä

-Sopii kohteisiin, joissa pysäköintipaikat ovat asuntojen, kuten erillistalojen tai rivitaloasuntojen välittömässä läheisyydessä, jolloin autopaikan sähköistys on kohtuudella tehtävissä kunkin asunnon sähkökeskukselta.

Tarkastelu toteutetaan pistokoemaisesti yhdessä tai kahdessa asunnossa, joihin tulee kartoitushetkellä olla pääsy.

Tilaa kartoitus tästä