ev lataa

paikallisesti™

Haluatko kustannustehokkaan tavan toteuttaa kaikille varma ja tehokas peruslataus?

Etkö halua sitoutua operaattoreihin ja heidän kuukausimaksuihinsa?

evlataa paikallisesti™ toteuttaa nämä turvallisesti ja tehokkaasti ilman kuukausimaksuja tai pakkoavioliittoja latausasemavalmistajan pilvipalvelun kanssa.

 • Teho 11 kW – 22kW
 • Kuormanohjaus
 • Ei kuukausimaksuja
 • Ei latausoperaattoria
 • Ei pilvipalveluita
 • Paikallisesti luettavat kulutusmittarit
tawastikallio alakuva

Sähköauton lataus taloyhtiössä on mahdollista pitää omissa käsissä.

Lähes kaikissa taloyhtiöissä autopaikat ovat hyvin pitkään, jopa vuosia saman käyttäjän käytössä. Tällaisia voivat olla taloyhtiön asukkailleen vuokraamat paikat tai erilliset autopaikkaosakkeet.

Tällöin hyvin suosittu tapa on varustaa latausasemat paikallisesti luettavilla kWh-mittareilla, jotka luetaan esimerkiksi kerran vuodessa tai asukkaan vaihtuessa ja isännöitsijä kirjoittaa lukeman perusteella kulutuksesta laskun. Tämän lisäksi voidaan periä ennakkomaksua, jolloin laskuttaessa puhutaan tasauslaskusta. Monessa taloyhtiössä mm. vesimaksu peritään näin.

Siten latausjärjestelmänne ei ole riippuvainen yhdestäkään taloyhtiön ulkopuolisesta toimijasta. Paikallisesti toimivalla järjestelmällä vältetään myös riskit siitä, että latausjärjestelmä muuttuisi käyttökelvottomaksi jonkun, toisella puolella maailmaa olevan pilvipalvelun kaatumisen tai katoamisen vuoksi.


(Osaksi asunnon hallintaa kuuluville autopaikoille suosittelemme evlataa asunnoista™ )

Latausjärjestelmä

Valitsemme tarjouskatselmuksen perusteella kohteeseen parhaimmin sopivan valmistajan tekniikan, riippuen mm. kuinka moniportainen kuormanohjaus tarvitaan ja onko mielekkäämpää toteuttaa latausasemien välinen tiedonsiirto kaapeleilla vai langattomasti.

evlataa paikallisesti™ latausjärjestelmä sisältää kuitenkin aina:

 • Paikallisesti toimivan kuormanohjauksen.
 • Paikallisesti luettavat MID-hyväksytyt sähköenergian kulutusmittarit.
 • Huolellisesti mitoitetun latausinfran, jonka mitoitus osoitetaan aina laskelmalla, mistä voi tarkastella lataustehoja lataajien määrän mukaan, että tulevaisuus ei pääse yllättämään ikävästi.
 
Walle 64 pylväissä

Latausjärjestelmäsi rakentajat

Kanssamme et joudu turbosaabinsa nurkan taakse tarjouskatselmuksen ajaksi pysäköivän tradenomin uhriksi huomaten pian katselevasi avuttomana sivusta tontillanne häärivää sekavaa ja hämärää alihankintaketjua, koska me olemme tätä:
 
 • Sähköautoileva myyntipäällikkömme on apunasi hankinnassa
 
 • Järjestelmäsi suunnittelee sähköautoileva sähköalan asiantuntija
 
 • Latausjärjestelmäsi rakentavat sähköasentajat ovat yrityksemme vakituista, palkattua henkilökuntaa.


Näiden lisäksi täsmällisen ja turvallisen projektin takaavat mm:

 • Oma kaivuukalustomme
 • Oma timanttiporauskalustomme
 • Itse tekemämme sertifioidut palokatkot

Hinnoittelu

Edullisimmillaan evlataa paikallisesti™ latausvalmius rakennetaan isoon parkkihallikohteeseen alle tuhannella eurolla per parkkipaikka, keskihinnan liikkuessa n. 1200 € paikkeilla autopaikkaa kohden.
 
Kaivettavissa kohteissa autopaikkakohtainen hinta liikkuu yleensä 2000 – 4000 € välillä riippuen autopaikkojen määrästä, etäisyyksistä ja kaivuumaaston ja kaivuureittien haastavuudesta.
 
Latausasema asennettuna projektin yhteydessä on 1000 € – 1500 € välillä riippuen kuormanohjauksen tyypistä ja muusta varustelutasosta.
 

Järjestelmän rakentaminen on ARA:n avustuskelpoista. Avustus on vuonna 2022 35 % kustannuksista.

Mitään kustannuksia ei tule, ennen kuin olet hyväksynyt selkeän ja tarkan tarjouksemme.

Pyydä tarjous tästä

  Lomakkeen täyttämisestä ei tule taloyhtiöllenne mitään kuluja.
  Tarjouskatselmuksemmekin on aina maksunton, kun tavoitteena on rakentaa uusi latausinfra vähintään kahdeksalle autopaikalle.
  Pienempienkin kohteiden ja projektien osalta saat myyntipäälliköltämme selkeän ehdotuksen etenemismalleista kustannuksineen.