ev lataa

operoidusti

Haluatko tehdä lataamisesta liiketoimintaa?
Asioiko samalla autopaikalla useita eri käyttäjiä, joita halutaan veloittaa?

EVLataa Operoidusti toteuttaa sen turvallisesti ja vaivattomasti operaattorikumppanin kanssa.

  • Teho 3,7 kW–22 kW (Type-2)
  • Kuormanohjaus
  • Käyttäjien automaattinen laskutus
  • Kuukausimaksu 7,5–14,9 €/kk/latausasema (alv 0%)

Yrityksillä on pääsääntöisesti neljää selkeästi erilaista tarvetta sähköautojen lataukseen, joista EVLataa Operoidusti hoitaa kaikki, mutta se vaaditaan ensisijaisesti yhteen.

Nosta profiiliasi ja tienaa rahaa

Sähköautojen latauksella voi tehdä myös liiketoimintaa. Mikäli sinulla on myymälä, pysäköintiliiketoimintaa, järjestät tapahtumia tai mitä tahansa, jossa lataukselle olisi kysyntää, voit nostaa profiiliasi tarjoamalla latausmahdollisuutta ja samalla tienata jokaisesta ladatusta kilowattitunnista.

Se onnistuu, kun otetaan mukaan operaattorikumppanimme. Laskutusoperaattori veloittaa teidän määrittelemän hinnan kulutus- tai aikaperusteisesti lataajilta ja tekee tilityksen tilillenne kerran kuukaudessa.

Operaattoripalvelu sopii myös työnantajalle, joka haluaa veloittaa työntekijöitään lataamisesta etenkin silloin, jos käytössä ei ole jokaiselle erikseen nimettyjä pysäköintipaikkoja. (Mikäli haluat tarjota työntekijöille latausta verotusarvolla, niin katso EVlataa paikallinen.)

Hintaesimerkkejä

Toteutusten hinnat liikkuvat yleensä n. 2000–3500 € välillä per latausasema asennettuna pysäköintihalliin tai 3000–5000 € välillä per latausasema kaivuukohteissa (hinnat alv 0%) riippuen latausasemien määrästä, kohteesta sekä varustelusta.

Operaattorin kuukausimaksut ovat:

Täytä yhteydenottolomake, niin aloitamme yhdessä prosessin, jonka tavoitteena on ratkaista lataustarpeenne juuri teille sopivalla tavalla.

Aloita projekti tästä