ev lataa

paikallisesti

Haluatko tarjota latausta yrityksesi työntekijöille tai asiakkaille, mutta siitä ei ole tarvetta laskuttaa?
Onko yritykselläsi omia sähköautoja, jonka latauksen haluat järjestää?

EVLataa Paikallisesti -toteuttaa nämä turvallisesti ja tehokkaasti ilman kuukausimaksuja.

  • Teho 3,7kW-22kW (Type-2 tai Type-1)
  • Kuormanohjaus
  • Ei kuukausimaksuja
  • Ei laskutusmahdollisuutta käyttäjiltä
  • Optiona paikallisesti luettavat kulutusmittarit
  • Optiona käyttäjän tunnistus

  • Optiona pilvipalvelu, josta voidaan hallita käyttöoikeuksia sekä tarkkailla kulutuslukemia käyttäjittäin. 3€/kk /latausasema (alv0%)

Yrityksillä on pääsääntöisesti neljää selkeästi erilaista tarvetta sähköautojen lataukseen, joista EVLataa Paikallisesti hoitaa kolme.

Erilaisiin lataustarpeisiin

Usein myös latausnopeustarpeet poikkeavat toisistaan hyvin paljon. Työntekijöille, jotka ovat päivän toimistossa tai tehtaassa riittää useimmiten, että akkuun saadaan vähintään kotimatkan kilometrit.

Toisaalta taas yrityksissä on henkilöstöä, jotka liikkuvat paljon esimerkiksi asiakkaiden luona, jolloin lataustehoa tarvitaan reilusti lyhyen toimistovisiitin aikana.

Asiakkaallekaan ei oikein kehtaa tarjota sen hitaampaa latausta, kun millä hän saa tapaamisen aikana ladattua ainakin sen verran, mitä kulutti saapuessaan. Yhden erityisen nopeaa latausta tarvitsevan ryhmän muodostavat ammattiautoilijat.

EVLataa xxxx hoitaa kuitenkin kaikki nämä tarpeet.

Esimerkiksi teollisuusyritykseen sopiva toteutus voisi olla, että asennetaan latausasema tai kaksi, joihin saadaan aina 22kW teho, jolloin asiakkaissa käyvät myyntihenkilöt tai johto saavat nopeasti virtaa konttorilla käydessään tai tapaamiseen saapuvalle asiakkaalle saadaan osoitettua, että hänen saapumistaan arvostetaan.

Muut latausasemat taas voidaan asettaa toimimaan kuormanohjauksen kanssa, jolloin sähköliittymää ei tarvitse suhteettomasti kasvattaa, että latausmahdollisuus saadaan tarjottua tarvittavalle työntekijämäärälle.

Lisäksi latausasemiin on saatavissa:

  • RF-ID-lukijat, joilla varmistat, että latausasemia ei pääse käyttämään, kuin ne, joilla siihen on oikeus.
  • Paikallisesti luettavat kWh-mittarit, jolloin voit halutessasi vähentää työntekijän palkasta lataukseen kuluneen sähkön mittarin lukeman perusteella. *huom. tämä vaatii, että käyttäjällä on vakioitu paikka

Tehosta hallintaa

Asemat voidaan heti tai milloin tahansa jälkikäteen liittää myös kuukausimaksulliseen pilvipalveluun, jolloin 3€/kk/asema hinnalla:

Hintaesimerkkejä

Toteutusten hinnat liikkuvat yleensä n. 1500€ – 3000€ välillä per latausasema asennettuna pysäköintihalliin tai 2000-4000€ välillä per latausasema kaivuukohteissa (hinnat alv0%) riippuen latausasemien määrästä, kohteesta sekä varustelusta.

EVlataa Paikallisesti voidaan myös yhdistää EVlataa lämmityskaapelista kanssa, jolloin voidaan hyödyntää lämmityskaapelointia työntekijöiden hidaslataukseen ja toteuttaa uusia Type-2 pisteitä nopeamman latauksen tarpeisiin.

Mitään kustannuksia ei tule, ennen kuin olet hyväksynyt selkeän ja tarkan tarjouksemme.
Täytä projektin aloituslomake ja varaa meidät katselmukselle!

Aloita projekti tästä