ev lataa

Suunnittelu- ja
urakointipalvelut

Investoitko omaan latausverkostoon tai haluatko toimittaa sellaisia osana muuta liiketoimintaasi?

Jos tarvitset siihen kumppania, jolle ei tarvitse opettaa miten nämä suunnitellaan ja rakennetaan, niin tässä me olemme.

Emme lähtökohtaisesti asenna yksittäisiä toisen osapuolen hankkimia tuotteita, mutta olemme toki kiinnostuneita neuvottelemaan pitkäaikaisesta, molempia osapuolia hyödyttävästä yhteistyöstä.

Olemmekin toteuttaneet useita projekteja mm. energiayhtiöille, joissa olemme heidän tavoitteidensa mukaisesti hoitaneet sähkösuunnittelun, työ- ja turvallisuussuunnittelun sekä varsinaisen toteutuksen sisältäen useita satoja latausasemavarauksia, parisen sataa asiointilatauspistettä sekä muutamia pikalatausasemia.

Käytössämme on näistä hankkeista runsaasti kokemusta omaavat sähkösuunnittelijat, projektipäälliköt sekä asennustyöryhmä, joka hoitaa sähköasennusten lisäksi myös esimerkiksi kaivuutyöt ja sertifioinnin mukaiset palokatkot.

Strategiamme on maksimoida pitkäaikaisen, yrityksen omilla kirjoilla olevan työvoiman käyttö, jolloin tiimit hitsaantuvat yhteen ja aikataulutus on luotettavaa. Teidän eduksenne.

Alihankkijoita käytämme pääsääntöisesti vain asvaltointiin, pihakivetyksiin sekä timanttiporauksiin ja silloinkaan emme hyväksy alihankinnan ketjuttamista.

Ota yhteyttä