Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Voidaksemme taata kaikille asiakkaillemme laadukkaan ja luotettavan palvelun pyydämme taloyhtiö- ja yritysasiakkaita lähestymään meitä sivustoltamme löytyvillä aihekohtaisilla lomakkeilla sekä kuluttaja-asiakkaita asioimaan verkkokauppamme kautta.

Avainhenkilöt

Samu Peltonen

Myyntipäällikkö
Yritysten ja taloyhtiöiden latausasemaprojektit
samu.peltonen@evoy.fi

Samun vastuulla on tarjota teille tarpeitanne parhaiten palvelevat latausratkaisut, jotka suunnitellaan aina kohteen ja lataustarpeen mukaan yhteistyössä teknisen tiimin kanssa. Samu tuottaa teille selkeät ja havainnollistavat materiaalit hinnoittelusta ja teknisestä toteutuksesta sekä toimii yhteyshenkilönänne ja tukenanne hankkeen läpiviemisessä.
Projektin valmistuttua Samu pitää huolen siitä, että valmis latausjärjestelmä ja projektin kulku vastasi odotuksia ja olette toteutukseen kaikilta osin vähintään täysin tyytyväisiä.

Antti Helén

Toimitusjohtaja
Yritysten ja taloyhtiöiden latausasemaprojektit

antti.helen@evoy.fi

Antti varmistaa, että yrityksemme palvelu- ja tuotevalikoima seuraa aikaamme, asiakkaitamme sekä arvojamme.

Hän vastaa useiden projektiemme hankesuunnitteluvaiheesta myynnin tukena.

Tomi Peltonen

Tiimipäällikkö Projektit
Yritysten ja taloyhtiöiden latausasemaprojektit

tomi.peltonen@evoy.fi

Tomi vastaa tiiminsä kanssa asiakkaiden latausasemaprojektin toteutuksesta. Hän ottaa projektit vastaan, kun projektin toteuttamisesta on tehty sopimus. Tomi huolehtii työmaan turvallisuudesta työryhmälle sekä asiakkaalle ja varmistaa, että oikea henkilöstö on oikeaan aikaan kussakin työvaiheessa. Hän pitää myös asiakkaan tietoisena projektin etenemisestä, järjestää lopuksi käytönopastuksen sekä varmistaa, että asiakkaalle luovutetaan kaikki tarvittavat dokumentit. 

Aimo Hyppönen

Tiimipäällikkö Keikkatyöt
Omakotitalojen latausasemat sekä osakepaikkojen osakasmuutokset

aimo.hypponen@evoy.fi

Aimo vastaa vuosittain sadoista pienemmistä sähkökeikoistamme. Hän huolehtii, että jokaiseen keikkaan on valittu siihen sopiva asentaja ja valmentaa sekä avustaa tiiminsä asentajia keikkojen laadukkaassa hoitamisessa ja varmistaa, että keikat sujuvat sovitussa aikataulussa ja pitää tarpeen mukaisesti yhteyttä asiakkaisiin.

Tutustu sähköauton latausratkaisuihin