Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Voidaksemme taata kaikille asiakkaillemme laadukkaan ja luotettavan palvelun pyydämme taloyhtiö- ja yritysasiakkaita lähestymään meitä sivustoltamme löytyvillä aihekohtaisilla lomakkeilla sekä kuluttaja-asiakkaita asioimaan verkkokauppamme kautta.

Avainhenkilöt

Samu Peltonen

Myyntipäällikkö
Yritysten ja taloyhtiöiden latausasemaprojektit
samu.peltonen@evoy.fi

Samun vastuulla on tarjota teille tarpeitanne parhaiten palvelevat latausratkaisut, jotka suunnitellaan aina kohteen ja lataustarpeen mukaan yhteistyössä teknisen tiimin kanssa. Samu tuottaa teille selkeät ja havainnollistavat materiaalit hinnoittelusta ja teknisestä toteutuksesta sekä toimii yhteyshenkilönänne ja tukenanne hankkeen läpiviemisessä.
Projektin valmistuttua Samu pitää huolen siitä, että valmis latausjärjestelmä ja projektin kulku vastasi odotuksia ja olette toteutukseen kaikilta osin vähintään täysin tyytyväisiä.

Samu Peltonen
Antti Hélen henkilökuva

Antti Helén

Hallituksen puheenjohtaja
Yritysten ja taloyhtiöiden latausasemaprojektit

antti.helen@evoy.fi

Antti varmistaa, että yrityksemme palvelu- ja tuotevalikoima seuraa aikaamme, asiakkaitamme sekä arvojamme.

Hän vastaa useiden projektiemme hankesuunnitteluvaiheesta myynnin tukena.

Tomi Peltonen

Toimitusjohtaja
Yritysten ja taloyhtiöiden latausasemaprojektit

tomi.peltonen@evoy.fi

Tomi ottaa saamamme projektitoimeksiannot vastaan ja huolehtii projektien aikatauluttamisesta sopimusten ja sääolosuhteiden mukaisesti ja vastaa projektin tarvitsemista valmisteluista ennen varsinaista asennstyövaihetta. Hän vastaa myös siitä, että latausprojektit luovutetaan asiakkaalle asianmukaisesti ja että asiakkaat saavat riittävän tasoisen käytönopastuksen rakentamiimme latausjärjestelmiin.

Tomi Peltonen
Aimo Hyppönen

Aimo Hyppönen

Tiimipäällikkö Keikkatyöt
Omakotitalojen latausasemat sekä osakepaikkojen osakasmuutokset

aimo.hypponen@evoy.fi

Aimo vastaa vuosittain sadoista pienemmistä sähkökeikoistamme. Hän huolehtii, että jokaiseen keikkaan on valittu siihen sopiva asentaja ja valmentaa sekä avustaa tiiminsä asentajia keikkojen laadukkaassa hoitamisessa ja varmistaa, että keikat sujuvat sovitussa aikataulussa ja pitää tarpeen mukaisesti yhteyttä asiakkaisiin.

Jarto Jirout

Työnjohtaja
Yritysten ja taloyhtiöiden latausasemaprojektit
jarto.jirout@evoy.fi

 

Jarto vastaa projektiemme päivittäisestä johtamisesta huolehtien, että projekti etenee sujuvasti ja aikataulussa sekä pitää asiakkaamme informoituna projektin etenemisestä.

Jarto Jirout

Pyry Alexiew

Asiantuntija
Sähköautojen latauskartoitukset
pyry.alexiew@evoy.fi

Pyry toteuttaa taloyhtiöiden latauskartoitusten kohdekäynnit ja teknisen tarkastelun tarkkojen ja informatiivisten raporttien tuottamiseksi. Kiinteistöjen sähköasennusten asiantuntemuksen lisäksi Pyry on myös pitkän linjan sähköautoilija.

Huom. Kartoitustilaukset täältä

 

Tutustu sähköauton latausratkaisuihin