Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Voidaksemme taata kaikille asiakkaillemme laadukkaan ja luotettavan palvelun pyydämme taloyhtiö- ja yritysasiakkaita lähestymään meitä sivustoltamme löytyvillä aihekohtaisilla lomakkeilla sekä kuluttaja-asiakkaita asioimaan verkkokauppamme kautta.

Avainhenkilöt

Antti Helén

Myyntipäällikkö
Yritysten ja taloyhtiöiden latausasemaprojektit

antti.helen@evoy.fi

Antin vastuulla on tarjota laajasta työkalupakistamme juuri sopivaa ratkaisua asiakkaillemme. Runsaan asennuskokemuksen lisäski hänellä on kokemusta kymmenien projektikokonaisuuksien ja satojen latauspaikkojen myymisestä ja sähkösuunnittelusta. Antti varmistaa, että saatte juuri teille sopivan järjestelmän oikeaan hintaan siten, että toteutuksessa otetaan huomioon kaikki vaadittavat turvallisuustekijät.

Tomi Peltonen

Tiimipäällikkö Projektit
Yritysten ja taloyhtiöiden latausasemaprojektit

tomi.peltonen@evoy.fi

Tomi vastaa tiiminsä kanssa asiakkaiden latausasemaprojektin toteutuksesta. Hän ottaa projektit vastaan, kun projektin toteuttamisesta on tehty sopimus. Tomi huolehtii työmaan turvallisuudesta työryhmälle sekä asiakkaalle ja varmistaa, että oikea henkilöstö on oikeaan aikaan kussakin työvaiheessa. Hän pitää myös asiakkaan tietoisena projektin etenemisestä, järjestää lopuksi käytönopastuksen sekä varmistaa, että asiakkaalle luovutetaan kaikki tarvittavat dokumentit. 

Aimo Hyppönen

Tiimipäällikkö Keikkatyöt
Omakotitalojen latausasemat sekä osakepaikkojen osakasmuutokset

aimo.hypponen@evoy.fi

Aimo vastaa vuosittain sadoista pienemmistä sähkökeikoistamme. Hän huolehtii, että jokaiseen keikkaan on valittu siihen sopiva asentaja ja valmentaa sekä avustaa tiiminsä asentajia keikkojen laadukkaassa hoitamisessa ja varmistaa, että keikat sujuvat sovitussa aikataulussa ja pitää tarpeen mukaisesti yhteyttä asiakkaisiin.

Tutustu sähköauton latausratkaisuihin